O NAMA


Prevodilački studio Contact Point okuplja oproban tim vrhunskih prevodilaca i lektora. Specijalizovani smo za nemački, engleski i južnoslovenske jezike, a zahvaljujući razgranatoj mreži spoljnih saradnika, po potrebi obezbeđujemo prevodilačke, lektorske i korektorske usluge i za brojne druge jezike.

Pružamo sve vrste prevodilačkih usluga, od prevođenja stručnih tekstova iz različitih oblasti, preko overenih prevoda, sudskog tumačenja, prevodilačke podrške u poslovnim kontaktima, konsekutivnog i simultanog prevođenja, do prevođenja medijskih, publicističkih i književnih tekstova. Pored navedenog, nudimo i lekturu i korekturu tekstova na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku, kao i adaptaciju tekstova sa srpskog na hrvatski ili drugi srodan jezik i obrnuto.

Iskusni stručnjaci Prevodilačkog studija Contact Point obezbeđuju vam personali- zovane, pouzdane i kvalitetne prevodilačke i lektorske usluge. Prevodi vašeg rada, prezentacije na internetu, filmskog materijala, usmenog izlaganja itd. biće verni originalu, ali i potpuno prilagođeni duhu ciljnog jezika i kulture. U skladu sa svojim prestižnim kvalifikacijama i besprekornim profesionalnim ugledom, članovi našeg tima (v. Naš tim) i naši spoljni saradnici usmereni su ka prevodilačkim uslugama vrhunskog kvaliteta, kojima će se uvek ponositi i oni sami, ali pre svega naši partneri i klijenti.

Prevodilački studio Contact Point omogućava vam da premostite sve jezičke barijere i da uspostavite uspešnu komunikaciju s Nemačkom, Austrijom, Velikom Britanijom i s ostalim zemljama nemačkog i engleskog govornog područja. Uz našu podrušku svoje tekstove, ideje, usluge i proizvode adekvatno ćete predstavljati u zemlji i inostranstvu, i s lakoćom ćete održavati kontakte sa stranim kolegama i partnerima.

Kontaktirajte Contact Point - uspostavite kontakt sa svetom!     Contact Point
A:  Marka Čelebonovića 27/27, 11077 Novi Beograd
T:  +381 64 155 20 50, +381 63 88 432 13
M:  office@contactpoint-studio.com

Prevodilački studio Contact Point izvan je sistema PDV-a.

Tekst: Prevodilački studio Contact Point

Dizajn: DK desing

cc-by-nc-nd
Attribution-NonCommercial-NoDerivs
CC BY-NC-ND